Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Ramen & deuren

Ramen & deuren bepalen voor een groot deel het uitzicht van je interieur en exterieur. Daarnaast zijn ze ook een belangrijke factor op gebied van comfort en energieverbruik. Een overzicht van alle mogelijke materialen, uitvoeringen, premies, voorbeelden en prijzen van ramen en deuren vind je terug op deze pagina. Offertes kan je hier aanvragen.

ramen en deuren prijzen

Ramen en deuren prijzen

De prijzen van ramen en deuren worden bepaald door verschillende factoren. Je moet o.a. rekening houden met grootte, materiaalkeuze, beglazing en afwerkingsopties. Hier vind je gemiddelde prijzen per materiaal en per type raam en deur.
premies ramen en deuren 2015 2016

Premies ramen en deuren 2024

Voor het plaatsen van nieuwe ramen en deuren kan je verschillende subsidies en premies aanvragen. Een overzicht van de verschillende premies met hun voorwaarden vind je terug in dit artikel.
zwarte binnendeuren

Zwarte binnendeuren

Zwarte binnendeuren zorgen voor een tijdloze look en passen in elk interieur. Bovendien kan je kiezen uit verschillende materialen, stijlen, types beglazing, ... Ontdek alle mogelijkheden en laat je inspireren door enkele geslaagde realisaties!
steellook ramen in zwart

Steellook ramen

Met steellook ramen geniet je van de authentieke uitstraling van staal en de functionele voordelen van aluminium. Lees hier alles over de voordelen, gangbare prijzen en mogelijke uitvoeringen van steellook aluminium.
ramen plaatsers vergelijken

Ramen plaatsers vergelijken

Nieuwe ramen vormen een grote investering. Uiteraard wil je dus samenwerken met de juiste ramen plaatser voor je gedroomde eindresultaat. Maar hoe kan je nu gericht ramen plaatsers vergelijken? Je ontdekt het in dit artikel!
zelf raam plaatsen

Zelf ramen plaatsen

Zelf je ramen plaatsen is enkel aangewezen als je een ervaren klusser bent. Met welke aandachtspunten moet je rekening houden? En zijn de voordelen van een vakman niet groter dan de uitgespaarde plaatsingskosten? Je leest het hier!
metalen raam

Metalen ramen: mogelijkheden & prijzen

Of je nu een moderne of landelijke woning hebt, met metalen ramen kies je voor duurzaamheid en tijdloze klasse. In dit artikel lees je alles over de verschillende uitvoeringen en prijzen van ramen in aluminium en staal.
witte aluminium ramen

Witte ramen: mogelijkheden & prijzen

Zijn witte ramen saai? Helemaal niet! Ontdek hier hoe je witte profielen kunt vormgeven, wat de mogelijkheden zijn en welke factoren hun kostprijs beïnvloeden. Laat je inspireren door verschillende realisaties!
driedubbele beglazing

Driedubbel glas plaatsen: mogelijkheden & prijzen

Driedubbele beglazing in jouw woning integreren? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Ofwel vervang je de beglazing in je bestaande ramen. Ofwel plaats je volledig nieuwe ramen. Lees er alles over in dit artikel.
raam vervangen

Ramen vervangen

Je ramen vervangen heeft enkel voordelen. Je bespaart op je energiefactuur, je verhoogt je wooncomfort, ... In dit artikel ontdek je meer over al deze troeven!
enkel glas vervangen

Glas vervangen raam

Laat je beter het glas vervangen in je bestaande ramen? Of is het raadzaam om te kiezen voor volledig nieuwe ramen, inclusief raamkaders? In dit artikel vind je de mogelijkheden, voordelen en prijzen van beide opties.
zwarte ramen woning

Zwarte ramen: mogelijkheden & inspiratie

Zwarte ramen zijn dé trend van het moment. Het grote voordeel? Ze passen bij verschillende bouwstijlen. Alles over de eigenschappen, mogelijke stijlen en waarop je moet letten vind je hier samen met leuke inspiratievoorbeelden.
dubbel glas

Dubbel glas: info & prijzen

Dubbel glas is een noodzakelijke en interessante investering die vele voordelen met zich meebrengt. Bovendien wordt dubbel glas in elke woning verplicht! In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden en prijzen van dubbel glas.
smeedijzeren ramen

Smeedijzeren ramen: info, prijzen & realisaties

Smeedijzeren ramen stralen tegelijkertijd kracht en sierlijkheid uit. Door de grote lichtinval brengen ze een ware ruimtebeleving met zich mee. De ramen zijn in diverse afwerkingen verkrijgbaar. Lees hier meer informatie!
vouwdeuren

Vouwdeur: Voordelen, Eigenschappen & Prijs

Een vouwdeur of harmonicadeur kan je volledig openvouwen. Omdat het geen vaststaand gedeelte heeft zoals bij een schuifdeur bespaar je heel wat plaats. Het wordt meestal toegepast als terrasdeur om zo binnen en buiten naadloos met elkaar te verbinden.
voordeur prijs per materiaal

Voordeur prijs: overzicht per materiaal

De kosten voor het plaatsen van een nieuwe voordeur hangen af van het gekozen materiaal en de afwerking. In dit artikel ontdek je de voor- en nadelen en de prijzen per materiaalsoort voor voordeuren.
pvc of aluminium ramen

Pvc of aluminium ramen kiezen?

Ramen uit PVC en aluminium winnen dankzij hun kleur- en slijtvastheid aan populariteit. In dit artikel zetten we de voordelen van beide materialen op een rijtje zodat je kan bekijken wat de beste optie is voor jou.
Houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren

Ramen en deuren uit hout geven je huis een erg karaktervolle uitstraling. In dit artikel ontdek je de voordelen en onderhoudstips voor dit materiaal en je vindt hier ook de prijs van houten ramen en deuren.
Moderne aluminium ramen

Aluminium ramen en hun soorten afwerking

Aluminium ramen hebben een strakke vormgeving, zijn licht in gewicht en kunnen grote overbruggingen aan. Info over de soorten aluminium profielen, gemiddelde prijzen en isolatiewaarden vind je terug in dit artikel.
deur pvc

Pvc deuren

Een pvc deur biedt goede isolerende eigenschappen en heeft ook een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. In dit artikel lees je mogelijke uitvoeringen, de voor- en nadelen en de prijzen van pvc deuren.
houten voordeuren

Houten voordeur

Een houten voordeur geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan je gevel. In dit artikel lees je de mogelijkheden en voordelen van houten voordeuren. Je komt ook te weten hoe je ze moet onderhouden en hoeveel ze kosten.
pvc ramen

Pvc ramen

PVC ramen vergen nauwelijks onderhoud en zijn bijzonder duurzaam. Je kan kiezen uit verschillen structuren, isolatiewaarden en afwerkingsmotieven. Meer info over de verschillende soorten PVC kozijnen met hun voor- en nadelen vind je hier.
kostprijs nieuwe ramen

Kostprijs nieuwe ramen [2024 update]

Nieuwe ramen plaatsen kost al snel een pak geld. Op welke manier je prijzen kan vergelijken, welke subsidies mogelijk zijn en hoe je de terugverdientijd van ramen en deuren kan berekenen vind je terug in dit handig overzicht.
voorbeeld van stalen ramen

Stalen ramen: prijs, uitvoeringen & afwerking

Steeds vaker zie je stalen ramen deuren bij moderne en landelijke woningen. In dit artikel kom je te weten hoeveel ramen en deuren uit staal kosten, wat hun voor- en nadelen zijn en hoe je ze best onderhoudt en reinigt.
schuifpui prijs

Schuifraam prijs

De prijs van een schuifraam is afhankelijk van het materiaal, het schuifsysteem en de wijze van plaatsing. Een schuifpui is te verkrijgen in een ruim assortiment aan opties.
pvc voordeuren

Buitendeur prijs

De prijzen van buitendeuren zijn sterk afhankelijk van het materiaal waaruit ze gemaakt zijn. Ook de afwerkingsopties zijn van invloed. Ontdek in dit artikel richtprijzen voor verschillende materialen.
Ramen en deuren

Tips voor het plaatsen van nieuwe ramen en deuren

Nieuwe ramen en deuren hebben niet alleen een grote impact op je energieverbruik maar ook op het gebruiksgemak en de uitstraling van de woning. Door te kiezen voor strakkere profielen of andere kleuren kan het huis en complete metamorfose ondergaan.

Offertes ontvangen