Bouwplannen? Wij helpen jou.

Ramen & deuren

Ramen & deuren bepalen voor een groot deel het uitzicht van je interieur en exterieur. Daarnaast zijn ze ook een belangrijke factor op gebied van comfort en energieverbruik. Een overzicht van alle mogelijke materialen, uitvoeringen, premies, voorbeelden en prijzen van ramen en deuren vind je terug op deze pagina. Offertes kan je hier aanvragen.

ramen en deuren prijzen

Ramen en deuren prijzen

De prijs voor de plaatsing van ramen en deuren wordt bepaald door verschillende factoren. Je moet onder andere rekening houden met grootte, materiaalkeuze en afwerkingsopties. Hier vind je ook gemiddelde prijzen per materiaalsoort.
premies ramen en deuren 2015 2016

Premies ramen en deuren 2020

Ook in 2020 kan je subsidies en premies aanvragen voor het plaatsen van nieuwe ramen en deuren. Een overzicht van de verschillende premies met hun voorwaarden en valkuilen vind je terug in dit artikel.
driedubbele beglazing

Driedubbel glas plaatsen: mogelijkheden & prijzen

Driedubbele beglazing in jouw woning integreren? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Ofwel vervang je de beglazing in je bestaande ramen. Ofwel plaats je volledig nieuwe ramen. Lees er alles over in dit artikel.
raam vervangen

Ramen vervangen

Je ramen vervangen heeft enkel voordelen. Je bespaart op je energiefactuur, je verhoogt je wooncomfort, ... In dit artikel ontdek je meer over al deze troeven!
enkel glas vervangen

Glas vervangen raam

Laat je beter het glas vervangen in je bestaande ramen? Of is het raadzaam om te kiezen voor volledig nieuwe ramen, inclusief raamkaders? In dit artikel vind je de mogelijkheden, voordelen en prijzen van beide opties.
zwarte ramen woning

Zwarte ramen: mogelijkheden & inspiratie

Zwarte ramen zijn dé trend van het moment. Het grote voordeel? Ze passen bij verschillende bouwstijlen. Alles over de eigenschappen, mogelijke stijlen en waarop je moet letten vind je hier samen met leuke inspiratievoorbeelden.
dubbel glas

Dubbel glas: info & prijzen

Dubbel glas is een noodzakelijke en interessante investering die vele voordelen met zich meebrengt. Bovendien wordt dubbel glas in elke woning verplicht vanaf 2020! In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden en prijzen van dubbel glas.
smeedijzeren ramen

Smeedijzeren ramen: info, prijzen & realisaties

Smeedijzeren ramen stralen tegelijkertijd kracht en sierlijkheid uit. Door de grote lichtinval brengen ze een ware ruimtebeleving met zich mee. De ramen zijn in diverse afwerkingen verkrijgbaar. Lees hier meer informatie!
vouwdeuren

Vouwdeur: Voordelen, Eigenschappen & Prijs

Een vouwdeur of harmonicadeur kan je volledig openvouwen. Omdat het geen vaststaand gedeelte heeft zoals bij een schuifdeur bespaar je heel wat plaats. Het wordt meestal toegepast als terrasdeur om zo binnen en buiten naadloos met elkaar te verbinden.
voordeur prijs per materiaal

Voordeur prijs: overzicht per materiaal

De kosten voor het plaatsen van een nieuwe voordeur hangen af van het gekozen materiaal en de afwerking. In dit artikel ontdek je de voor- en nadelen en de prijzen per materiaalsoort voor voordeuren.
Houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren

Ramen en deuren uit hout geven je huis een erg karaktervolle uitstraling. In dit artikel ontdek je de voordelen en onderhoudstips voor dit materiaal en je vindt hier ook de prijs van houten ramen en deuren.
aluminium ramen

Aluminium ramen en hun soorten afwerking

Aluminium ramen hebben een strakke vormgeving, zijn licht in gewicht en kunnen grote overbruggingen aan. Info over de soorten aluminium profielen, gemiddelde prijzen en isolatiewaarden vind je terug in dit artikel.
houten voordeuren

Houten voordeur

Een houten voordeur geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan je gevel. In dit artikel lees je de mogelijkheden en voordelen van houten voordeuren. Je komt ook te weten hoe je ze moet onderhouden en hoeveel ze kosten.
pvc ramen

PVC ramen: prijzen & soorten profielen

PVC ramen vergen nauwelijks onderhoud en zijn bijzonder duurzaam. Je kan kiezen uit verschillen structuren, isolatiewaarden en afwerkingsmotieven. Meer info over de verschillende soorten PVC kozijnen met hun voor- en nadelen vind je hier.
kostprijs nieuwe ramen

Kostprijs nieuwe ramen [2020 update]

Nieuwe ramen plaatsen kost al snel een pak geld. Op welke manier je prijzen kan vergelijken, welke subsidies mogelijk zijn en hoe je de terugverdientijd van ramen en deuren kan berekenen vind je terug in dit handig overzicht.
voorbeeld van stalen ramen

Stalen ramen: prijs, uitvoeringen & afwerking

Steeds vaker zie je stalen ramen deuren bij moderne en landelijke woningen. In dit artikel kom je te weten hoeveel ramen en deuren uit staal kosten, wat hun voor- en nadelen zijn en hoe je ze best onderhoudt en reinigt.
schuifpui prijs

Schuifraam prijs

De prijs van een schuifraam is afhankelijk van het materiaal, het schuifsysteem en de wijze van plaatsing. Een schuifpui is te verkrijgen in een ruim assortiment aan opties.
prijzen buitendeuren

Buitendeur prijs

De prijzen van buitendeuren zijn sterk afhankelijk van het materiaal waaruit ze gemaakt zijn. Ook de afwerkingsopties zijn van invloed. Ontdek in dit artikel richtprijzen voor verschillende materialen.
blauwe voordeur in pvc materiaal

Pvc voordeur

Een voordeur in pvc heeft heel wat troeven. Het is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en te verkrijgen in heel wat stijlen en kleuren. Daarnaast zijn ze ook zeer betaalbaar.
aluminium voordeur met glas

Aluminium voordeur

Een aluminium buitendeur is sterk en duurzaam. Voordeuren uit aluminium hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvriendelijk. Ontdek hier prijzen en inspirerende voorbeeldfoto's.
PVC ramen met houtnerf

PVC ramen met houtnerf

Dankzij PVC ramen met houtnerf kan je genieten van de voordelen van kunststof en de nadelen van hout vermijden. In dit artikel ontdek je de eigenschappen van ramen uit PVC, onderhoudstips en de kostprijs.
isolatiewaarden ramen

Isolatiewaarden ramen

Energie besparen kan door de juiste raamprofielen en glassoort te kiezen. Elk materiaal heeft een andere U-waarde. Ontdek hier hoe jij kan besparen door de isolatiewaarde van verschillende materialen met elkaar te vergelijken.
beveiliging raam

Raambeveiliging: types en advies

Om inbrekers te weren is een goede raambeveiliging erg belangrijk. In dit artikel ontdek je verschillende soorten beschermingsmethoden en enkele handige tips voor het beveiligen van je ramen.
gepantserde deuren voordeur

Gepantserde deuren: prijzen en mogelijkheden

8 op 10 inbraken gebeurt via de voordeur. Een gepantserde deur is de ultieme manier om jezelf en je gezin optimaal te beschermen tegen ongewenste indringers. In dit artikel ontdek je de mogelijkheden, voordelen en prijzen van gepantserde deuren.
inbraakwerende deuren

Inbraakwerende deuren

Door het plaatsen van een inbraakwerende deur kan je het risico op een inbraak in je woning inperken. In dit artikel kom je meer te weten over de eigenschappen van inbraakwerende deuren en hun kostprijs.
Ramen en deuren

Tips voor het plaatsen van nieuwe ramen en deuren

Nieuwe ramen en deuren hebben niet alleen een grote impact op je energieverbruik maar ook op het gebruiksgemak en de uitstraling van de woning. Door te kiezen voor strakkere profielen of andere kleuren kan het huis en complete metamorfose ondergaan.

Offertes ontvangen