Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Dakreiniging

Een dak is onderhevig aan de weerselementen en kan daarom snel vuil worden. Ook mos is een grote boosdoener voor vele daken. Op deze pagina lees je wat je kan doen om je dak opnieuw schoon te krijgen zodat je huis een mooie uitstraling krijgt.

dakreiniging prijs

Dak reinigen prijs

Mossen en algen kunnen barsten in je dakbedekking veroorzaken en ze zijn slecht voor de look van je woning. Een dakreiniging kan dus zeker helpen! Hier lees je een stappenplan en de prijzen voor het ontmossen en coaten van daken.
mos op dak

Ontmossen van daken

Mos kan je dak flink beschadigen. Door het regelmatig ontmossen van je dak vermijd je problemen. Ontdek hier waarom ontmossing noodzakelijk is en hoe het precies in zijn werk gaat.
dakpannen ontmossen

Dak ontmossen: Werkwijze & weetjes

Een dak ontmossen kan op verschillende manieren, afhankelijk van het soort dak. De ontmossing een rieten dak verschilt van de ontmossing van een klassiek dak. Ontdek hier de werkwijze en de prijzen van de verschillende technieken.
dakreiniging

Hoe en waarom je dak reinigen?

Om te vermijden dat je dakbedekking beschadigd wordt, moet je tijdig mos en vuil bestrijden. Je kan een specialist inschakelen om je dak te ontmossen. Een preventieve behandeling tegen mosvorming is erg handig.

Een goed onderhouden dak oogt erg mooi en maakt je huis aantrekkelijker bij een eventuele verkoop in de toekomst. Daarom kan je bijvoorbeeld een coating tegen mosvorming aanbrengen. In deze rubriek kom je meer te weten over dakreiniging.

Offertes ontvangen