Bouwplannen? Wij helpen jou.

Elektriciteitswerken

We kunnen ons nauwelijks nog een leven indenken zonder elektriciteit. Het is dan ook het hart van de energie in de woning. In deze categorie lees je handige artikels over elektriciteitswerken.

elektriciteit leggen

Elektriciteit leggen: werkwijze en prijs

Er komt heel wat kijken bij het leggen van elektriciteit. In dit artikel ontdek je een stappenplan om elektriciteit te leggen en je komt ook te weten hoeveel het kost om elektriciteit te laten leggen door een vakman.
elektriciteitskeuring

Keuring elektriciteit bij verkoop

Als je overgaat tot de verkoop van je woning, is het soms wettelijk verplicht om je elektrische installatie te laten keuren. In dit artikel ontdek je in welke gevallen dit verplicht is en wat er allemaal gecontroleerd wordt.
keuring elektriciteit

Keuring elektrische installatie

Om de veilige werking van je elektrische installatie te garanderen, moet ze gekeurd worden. Hier kom je te weten wat er allemaal bij zo'n keuring komt kijken, welke voorbereidingen je moet treffen en wat de kostprijs is.
elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken: info & tips

Of het nu voor de stofzuiger, de televisie of voor een leeslamp is, elektriciteit is onmisbaar in de woning. Er komt echter heel wat kijken bij elektriciteitswerken. Daarom vind je in deze rubriek uitgebreide info over elektrische installaties.

Offertes ontvangen