Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Elektriciteitswerken

We kunnen ons nauwelijks nog een leven indenken zonder elektriciteit. Het is dan ook het hart van de energie in de woning. In deze categorie lees je handige artikels over elektriciteitswerken.

keuringsattest controleur

Keuringsattest elektriciteit

Een keuringsattest voor elektriciteit is belangrijk om de veiligheid van je installatie te garanderen. In dit artikel ontdek je wanneer een keuringsverslag verplicht is, hoe de keuring verloopt en hoeveel het kost.
Vernieuwing elektrische installatie

Vernieuwing elektrische installatie

In bepaalde gevallen moeten we onze elektrische installatie vernieuwen. Bv. bij een negatief keuringsverslag, de aankoop van een oude woning, de aanbouw van een extra woonruimte, ... Ontdek hier meer over het vernieuwen van je elektriciteit.
elektriciteit leggen

Elektriciteit leggen: werkwijze en prijs

Er komt heel wat kijken bij het leggen van elektriciteit. In dit artikel ontdek je een stappenplan om elektriciteit te leggen en je komt ook te weten hoeveel het kost om elektriciteit te laten leggen door een vakman.
elektriciteitskeuring

Keuring elektriciteit bij verkoop

Als je overgaat tot de verkoop van je woning, is het soms wettelijk verplicht om je elektrische installatie te laten keuren. In dit artikel ontdek je in welke gevallen dit verplicht is en wat er allemaal gecontroleerd wordt.
keuring elektriciteit

Keuring elektrische installatie

Om de veilige werking van je elektrische installatie te garanderen, moet je deze laten keuren. Hier kom je te weten wat er allemaal bij zo'n keuring komt kijken, welke voorbereidingen je moet treffen en wat de kostprijs is.
elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken: info & tips

Of het nu voor de stofzuiger, de televisie of voor een leeslamp is, elektriciteit is onmisbaar in de woning. Er komt echter heel wat kijken bij elektriciteitswerken. Daarom vind je in deze rubriek uitgebreide info over elektrische installaties.

Offertes ontvangen