Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Vloerisolatie

Met vloerisolatie voelt je vloer minder koud aan en bespaar je flink op je energiefactuur. Meer info over de voordelen, soorten, opbouw en prijzen van vloerisolatie vind je hier terug.

isolerende vloerplaten

Isolerende vloerplaten: materialen & plaatsing

Isolerende vloerplaten zijn verkrijgbaar in meerdere materialen, diktes, vormen, ... Welke platen het meest geschikt zijn voor jouw vloer? En welke werkwijze je het beste kiest? Dat en meer lees je allemaal in dit artikel!
dikte vloerisolatie

Dikte vloerisolatie

Wil je je vloer renoveren? Of laat je een nieuwbouwwoning plaatsen? In beide gevallen denk je best goed na over de dikte van de vloerisolatie. In dit artikel lees je meer over de vereiste vloerisolatie diktes, de prijzen, ...
tempex vloerisolatie

Tempex vloerisolatie

Met tempex vloerisolatie kan je vlot, doeltreffend én budgetvriendelijk je vloer isoleren. Hoe gaat een isolatiespecialist te werk? En op welke gemiddelde prijs mag je rekenen per m²? Je leest het allemaal in dit artikel!
vloer pur spuitisolatie

PUR vloerisolatie: voor- en nadelen & prijs

Met pur vloerisolatie, in plaatvorm of in schuimvorm, kan je je vloer snel van een goede isolatielaag voorzien. In dit artikel ontdek je de voor- en nadelen van gespoten pur en de kostprijs om het te laten aanbrengen.
vloerisolatie tempex

Soorten vloerisolatie

Door het isoleren van je vloer gaat er minder warmte verloren en voelt hij veel aangenamer aan. Welke soort vloerisolatie je kiest, is afhankelijk van de ondergrond en je persoonlijke wens. Ontdek hier de prijzen en voor- en nadelen van de verschillende materialen.
vloerisolatie-voordelen

Voordelen van vloerisolatie

Aan het leggen van vloerisolatie wordt vaak nog te weinig gedacht. Toch kan je ook hier heel wat energie mee besparen. Daarnaast zal je vloer ook veel comfortabeler aanvoelen. Ten slotte zal het ook helpen tegen oppervlaktecondensatie. Dankzij de premies voor vloerisolatie, wordt het vaak nog interessanter. Ontdek er alles over in deze rubriek.

Offertes ontvangen