by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Vloerisolatie

Met vloerisolatie voelt je vloer minder koud aan en bespaar je flink op je energiefactuur. Meer info over de voordelen, soorten, opbouw en prijzen van vloerisolatie vind je hier terug.

tempex vloerisolatie

Tempex vloerisolatie

Met tempex vloerisolatie kan je vlot, doeltreffend én budgetvriendelijk je vloer isoleren. Hoe gaat een isolatiespecialist te werk? En op welke gemiddelde prijs mag je rekenen per m²? Je leest het allemaal in dit artikel!
gespoten vloerisolatie

PUR vloerisolatie: voor- en nadelen & prijs

Met pur vloerisolatie, in plaatvorm of in schuimvorm, kan je je vloer snel van een goede isolatielaag voorzien. In dit artikel ontdek je de voor- en nadelen van gespoten pur en de kostprijs om het te laten aanbrengen.
vloerisolatie soorten

Soorten vloerisolatie

Door het isoleren van je vloer gaat er minder warmte verloren en voelt hij veel aangenamer aan. Welke soort vloerisolatie je kiest, is afhankelijk van de ondergrond en je persoonlijke wens. Ontdek hier de prijzen en voor- en nadelen van de verschillende materialen.
vloerisolatie-voordelen

Voordelen van vloerisolatie

Aan het leggen van vloerisolatie wordt vaak nog te weinig gedacht. Toch kan je ook hier heel wat energie mee besparen. Daarnaast zal je vloer ook veel comfortabeler aanvoelen. Ten slotte zal het ook helpen tegen oppervlaktecondensatie. Dankzij de premies voor vloerisolatie, wordt het vaak nog interessanter. Ontdek er alles over in deze rubriek.

Offertes ontvangen