Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Vochtbestrijding

Heel wat woningen krijgen vroeg of laat te maken met vochtproblemen en schimmels. Wat de oorzaken, gevolgen en oplossingen zijn om vocht in de muren te bestrijden door middel van vochtbestrijding lees je hier.

Vocht in muur behandelen

Vochtige muren herstellen

Vochtige muren herstellen verloopt in enkele stappen. Het belangrijkste is om eerst de oorzaak van het vochtprobleem behandelen. Pas daarna kan je de vochtschade herstellen. Ontdek alle info en prijzen.
technieken vochtbestrijding kosten

Vochtbestrijding: technieken & hun prijzen

Welke methode van vochtbestrijding je moet toepassen, hangt af van het soort vochtprobleem waarmee je te maken hebt. In dit artikel ontdek je verschillende vochtbestrijdingstechnieken, voor welk type vochtprobleem ze ingezet worden en hun prijzen.
spouwmuurisolatie vochtbestrijding

Vochtige buitenmuur: Oorzaken & Behandeling

Door vochtproblemen bij de gevel op de juiste manier te behandelen reken je niet alleen af met de vochtplekken maar ook met de oorzaak ervan. Alles over de oorzaken van vochtige buitenmuren, de behandeling en bijhorende prijzen ontdek je hier.
kelderdichting

Kelderdichting: Methodes & Kostprijs

Vochtproblemen in de kelder zijn veelal ook de oorzaak van vochtproblemen in de rest van de woning. Het probleem snel aanpakken via kelderdichting is noodzakelijk om verdere schade te voorkomen. Ontdek er hier alles over.
Doorslaand vocht binnenmuur

Doorslaand vocht: oorzaken en behandeling

Doorslaand vocht komt zowel op de binnen- als buitenmuur voor. Het is belangrijk om actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen aan je woning en je gezondheid. Lees hier hoe je doorslaand vocht kan behandelen.
gevel waterafstotend maken

Gevel waterdicht maken

Een gevel die langdurig vochtig blijft kan tot vochtproblemen leiden. Belangrijk is om eerst de oorzaak van het probleem aan te pakken, alvorens de gevel effectief waterdicht te maken. Ontdek hier alles over de werkwijze, voorwaarden, voordelen en kostprijs.
vochtbestrijdingstechnieken

Vochtbestrijding technieken

Er bestaan verschillende soorten vochtproblemen en dus ook verschillende technieken om ze te bestrijden. Hier vind je een overzicht van frequent voorkomende vochtproblemen en hun bestrijdingsmethodes.
schimmel muren

Schimmel op muren

Om schimmel op de muren te voorkomen, moet je de oorzaak ervan aanpakken. Vaak is dit een vochtprobleem of een slechte ventilatie. In dit artikel kom je te weten hoe schimmels ontstaan, hoe je de oorzaken kan aanpakken en hoe je ze moet verwijderen.
buitenmuur hydrofoberen kostprijs

Gevel impregneren: werkwijze en prijs per m2

Door je gevel te impregneren zal hij beter beschermd zijn tegen vocht en vuil. In dit artikel kom je meer te weten over deze vochtbestrijdingsmethode. We vertellen je onder meer de werkwijze en prijs voor gevelimpregnatie.
muren onderkappen

Muren onderkappen: Werkwijze & Kostprijs

Als je vochtproblemen bij de kern wenst aan te pakken, kan je de muren onderkappen. Ontdek in dit artikel wat deze techniek precies inhoudt, wat de voor- en nadelen ervan zijn en wat de kostprijs van de uitvoering is.
injecteren tegen vocht

Muren injecteren: Kostprijs en werkwijze

Opstijgend vocht in de muren kan je bestrijden door de muren te injecteren. Op deze pagina lees je hoe men te werk gaat bij deze techniek van vochtbestrijding, waar je op moet letten en hoeveel het kost om muren te injecteren.
Opstijgend vocht binnenmuur

Opstijgend vocht behandelen: Methodes + prijs

Opstijgend vocht kan een hardnekkig probleem zijn met erg kwalijke gevolgen. In dit artikel kom je te weten hoe je opstijgend vocht kan herkennen en behandelen en hoeveel het kost om dit vochtprobleem tegen te gaan.
soorten vochtproblemen

Soorten vochtproblemen

Vochtproblemen zijn allesbehalve een lachertje en kunnen heel wat problemen met zich meebrengen. Er bestaan echter verschillende mogelijke oorzaken van dit ongemak. Op deze pagina ontdek je wat deze oorzaken zoal kunnen zijn.
salpeter verwijderen op de muren

Salpeter op muren verwijderen: info & stappenplan

Salpeter wordt veroorzaakt door optrekkend vocht. Om komaf te maken met deze witte kristalachtige uitslag, moet je het probleem aanpakken bij de oorzaak. Ontdek hier een stappenplan voor het verwijderen van salpeter.
vochtbestrijding woning

Waarom is vochtbestrijding noodzakelijk?

Vochtproblemen niet tijdig behandelen, kan leiden tot desastreuze gevolgen. Het kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Anderzijds zal de kwaliteit van je woning ernstig aangetast worden. Hoe je vocht kan bestrijden, lees je in deze rubriek.

Offertes ontvangen