Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Metselwerk

Of het nu grote of kleine metselwerken zijn, je moet erg zorgvuldig te werk gaan bij het metselen. Zo krijg je een stevig en mooi afgewerkt resultaat. In deze categorie kan je heel wat nuttige informatie raadplegen over metselwerk.

metselaar

Werkwijze en prijs van een metselaar

Als je metselwerken plant, is het, met het oog op een goede kwaliteit van de werken, raadzaam om een beroep te doen op een metselaar. Hier ontdek je de werkwijze van metselaars en je komt ook de prijs per uur te weten.
voegwerk

Voegwerken: info & prijs

De impact van goed verzorgd voegwerk op de stevigheid van het metselwerk en de uitstraling van de woning mag zeker niet onderschat worden. In dit artikel lees je meer informatie en prijzen voor voegwerken.
kelder bouwen

Kelder bouwen: soorten kelders en hun kostprijs

Bij kelderbouw kan je kiezen uit twee methodes, namelijk voor een gemetselde kelder of een kelder in beton. In dit artikel vind je de mogelijkheden en de voor- en nadelen van beide methodes voor het bouwen van kelders.
metselwerk

Metselen: info & tips

Bij metselwerk is het belangrijk om erg precies te werken. Er bestaan heel wat verschillende technieken die enige handigheid en technische kennis vragen. In deze rubriek kan je interessante artikels over metselen ontdekken.

Offertes ontvangen