Bouwplannen? Wij helpen jou.

Ventilatie

Een goede ventilatie is noodzakelijk voor een goede luchtkwaliteit. Op deze pagina ontdek je alles over ventileren en de verschillende ventilatiesystemen.

ventilatie normen

Ventilatienormen: Info over de regelgeving 

Er zijn enkele wettelijke normen verbonden aan ventilatie. Deze staan omschreven in de EPB regelgeving (energieprestatie en binnenklimaat). Info over de regelgeving en verplichtingen lees je in dit artikel.
Ventilatiesysteem laten reinigen

Ventilatiesysteem reinigen: werkwijze & prijs

Om de goede werking van je ventilatiesysteem te garanderen, is een goed onderhoud regelmatig nodig. Op deze pagina vertellen we je wat zo'n onderhoud precies inhoudt, wat de voordelen zijn en op welke prijs je kan rekenen.
principe van ventilatie

Waarom ventilatie integreren in je woning?

Een goede ventilatie is belangrijk voor je gezondheid en de kwaliteit van je huis. De luchtkwaliteit verhogen, kan door regelmatig te verluchten. Daarnaast is het ook belangrijk om te ventileren. De lucht 24u op 24 verversen, kan door middel van een ventilatiesysteem. Er zijn zowel mechanische als natuurlijke luchtafvoerssystemen met elk hun voor-en nadelen. Welke systeem het beste past in jouw situatie, is afhankelijk van het type woning & je budget.

Offertes ontvangen