Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Verwarming

De keuze voor een verwarmingssyteem mag nooit overhaast gebeuren. De kosten voor energie vormen een belangrijk onderdeel van je maandelijks terugkerende kosten. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende systemen, voor-en nadelen, prijzen en DIY-tips.

verwarmingsketel merken

Verwarmingsketel merken vergelijken

Heeft je oude cv-ketel z'n beste tijd gehad en zoek je een energiezuinig en duurzaam alternatief? Ontdek hier uit welke verschillende verwarmingsketel merken je zoal kan kiezen.
waterzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen

Door het waterzijdig inregelen van je cv-installatie bespaar je jaarlijks tot wel € 350 op je energiefactuur. In dit artikel ontdek je alles over zelf je cv inregelen, hoe je te werk gaat en hoeveel het je doorgaans kost.
accumulatieverwarming

Accumulatieverwarming: Zuinig elektrisch verwarmen

Met accumulatieverwarming kan je eenvoudig zuinig elektrisch verwarmen. Lees hier hoe je het hoogste rendement haalt en of je beter voor een statische of dynamische accumulator gaat. Ontdek hier alle mogelijkheden, toepassingen en prijzen van accumulatoren.
verwarmingsketel rendement

Soorten verwarmingsketels en hun rendement

Hoogrendementsketels zijn tegenwoordig erg in trek omdat ze beter zijn voor het milieu en voor je portemonnee. In dit artikel ontdek je verschillende soorten verwarmingsketels en hun rendement.
Verwarming radiatoren

Centrale verwarming: info en prijzen

Verwarming neemt een grote hap uit je budget. Vergelijk op voorhand verschillende opties om een doordachte keuze te maken. Vul een offerte in en vergelijk de verschillende prijzen. In een aantal gevallen heb je ook recht op een extra premie.

Offertes ontvangen