Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Verwarming

De keuze voor een verwarmingssyteem mag nooit overhaast gebeuren. De kosten voor energie vormen een belangrijk onderdeel van je maandelijks terugkerende kosten. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende systemen, voor-en nadelen, prijzen en DIY-tips.

warmtepompboiler

Sanitair warm water

Ben jij op zoek naar een manier om je sanitair water duurzaam te verwarmen? Dan kies je best voor een zonneboiler of een warmtepompboiler. Dat zijn beide alternatieven die op groene energie werken. Je leest in dit artikel meer over de voordelen!
biomassaketel prijs

Biomassaketel

Een biomassaketel is een alternatief voor een standaard cv-ketel. Zo'n biomassaketel verwarmt met behulp van hout, mest, of tuinafval. Ben je benieuwd naar de werking, voor- en nadelen en prijs? Dan lees je best dit artikel!
pelletketel

Pelletketel

Een pelletketel verbrandt pelletkorrels met een zeer hoog rendement. Dat wil zeggen dat je er niet veel hoeft te gebruiken om je woning te verwarmen. Ontdek hier alles over de werking en de voordelen van een pelletkachel!
warmtepomp vs gas

Energiebesparing verwarming

Hoe kan je besparen op je verwarming? Dat hangt in grote mate af van hoe je je woning verwarmt. Neem je verwarmingsmethode eens onder de loep en vergelijk met andere manieren. Je leest er meer over in dit artikel!
natuurlijke woningbouw

Natuurlijke woningbouw

Natuurlijke woningbouw heeft als doel de impact op onze planeet en de mens zo klein mogelijk te maken. In dit artikel vind je alles mogelijke materialen die je kan gebruiken voor natuurlijke woningbouw!
warmtepomp

Warmtepompen

Op zoek naar een manier om op je energiekosten te besparen? Dan is een warmtepomp een ideale optie. Zo verwarm je je woning en/of sanitair water op een duurzame manier. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer!
verwarmingsketel merken

Verwarmingsketel merken vergelijken

Heeft je oude cv-ketel z'n beste tijd gehad en zoek je een energiezuinig en duurzaam alternatief? Ontdek hier uit welke verschillende verwarmingsketel merken je zoal kan kiezen.
waterzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen

Door het waterzijdig inregelen van je cv-installatie bespaar je jaarlijks tot wel € 350 op je energiefactuur. In dit artikel ontdek je alles over zelf je cv inregelen, hoe je te werk gaat en hoeveel het je doorgaans kost.
accumulatieverwarming

Accumulatieverwarming: Zuinig elektrisch verwarmen

Met accumulatieverwarming kan je eenvoudig zuinig elektrisch verwarmen. Lees hier hoe je het hoogste rendement haalt en of je beter voor een statische of dynamische accumulator gaat. Ontdek hier alle mogelijkheden, toepassingen en prijzen van accumulatoren.
verwarmingsketel rendement

Soorten verwarmingsketels en hun rendement

Hoogrendementsketels zijn tegenwoordig erg in trek omdat ze beter zijn voor het milieu en voor je portemonnee. In dit artikel ontdek je verschillende soorten verwarmingsketels en hun rendement.
Verwarming radiatoren

Centrale verwarming: info en prijzen

Verwarming neemt een grote hap uit je budget. Vergelijk op voorhand verschillende opties om een doordachte keuze te maken. Vul een offerte in en vergelijk de verschillende prijzen. In een aantal gevallen heb je ook recht op een extra premie.

Offertes ontvangen