Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Zonneboiler

Een zonneboiler zet zonne-energie om in warmte-energie en zorgt zo voor warm water in huis. In deze rubriek kom je meer te weten over dit milieuvriendelijke toestel dat je bovendien heel wat kan doen besparen op je energiefactuur.

zonneboilercombi's

Zonneboilercombi: prijs & voordelen

Een zonneboilercombi verwarmt je woning en je sanitair water. Door de koppeling aan een cv, is hij geschikt voor de noden van grote gezinnen. Ontdek hier meer over de prijs en de voordelen.
no image set

Kostprijs zonneboiler: overzicht soorten

Met een zonneboiler kan je voor warm water in huis zorgen. In dit artikel nemen we verschillende soorten zonneboilers onder de loep en we geven je een idee van de prijs van deze milieuvriendelijke installatie.
zonneboiler op een dak

Werking van een zonneboiler

Een zonneboiler werkt op basis van zonnecollectoren, die meestal op het dak worden geïnstalleerd. In deze collectoren zit een vloeistof die opgewarmd wordt door de zon. De warmte wordt afgegeven aan het opslagvat. Eens de warme vloeistof is afgegeven, vloeit er koude vloeistof terug naar de vacuüm- of vlakkeplaatcollectoren. Meer details lees je in bovenstaande artikels.

Offertes ontvangen