Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Pleisterwerken

Pleisterwerken zijn een vast onderdeel van het bouwproces. Je kan zowel je binnenmuren als je buitenmuren laten bepleisteren. Meer info over de verschillende soorten pleisterwerken, de voordelen, de werkwijze en de prijs, vind je hier.

spachtelputz aanbrengen

Spachtelputz: prijzen & voordelen

Spachtelputz is een afwerkpleister met marmerkorrels. Het is ideaal voor buitenmuren en terraswanden. Ontdek hier de prijs, voordelen en mogelijkheden van spachtelputz.
Pleister samenstelling

Pleister toepassingen

Pleister wordt vaak gebruikt voor het afwerken van zowel binnen- als buitenmuren. Er bestaan verschillende soorten pleisters. Afhankelijk van de afwerking, kies je een bepaalde pleistersoort. Uit welke materialen deze pleisters gemaakt zijn, ontdek je hier.
pleisterwerken met siliconenpleister

Siliconenpleister: voordelen & kostprijs

Siliconenpleister is een soort gevelbepleistering, die weinig onderhoud vergt en egaal oogt. In dit artikel ontdek je meer over de voordelen, samenstelling en prijs van sierpleister met siliconen.
methode voor gevel bepleisteren

Stukadoor: soorten werken & de prijs

Bij een stukadoor kan je terecht voor alle soorten pleisterwerken. Ontdek in dit artikel meer over de verschillende werken die een stukadoor uitvoert en de materialen die hij hiervoor gebruikt.
pleisterwerken

De voordelen van pleisterwerken te laten uitvoeren

Door pleisterwerken te laten uitvoeren, ben je zeker van de kwaliteit van het werk. Bepleistering is een basis onderdeel van het bouwproces dat precisie en ervaring vereist. De esthetische en bouwkundige voordelen maken het een prima afwerkingsmateriaal voor zowel binnen- als buitenmuren. Binnenpleistering zorgt voor een egale afwerking. Daarnaast is pleister ook waterdampdoorlatend. Een buitenmuur voordelig afwerken, kan met gevelbepleistering of sierpleister. Deze bepleistering heeft als voordeel dat het vocht uit de keuken en badkamer kan ontsnappen. Daarom is het ideaal voor renovaties van oude gevels. Daarnaast kan je van de gelegenheid gebruiken maken om de gevel ook meteen te isoleren. Lees er meer over in bovenstaande artikels.

Offertes ontvangen