Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Dakwerken

Meer info over de verschillende soorten dakwerken vind je hier. Op deze pagina kom je meer te weten over hoe je mos verwijdert en lees je waarom een dakkapel interessant kan zijn.

moderne dakkapel

Moderne dakkapel

Zoek je naar een strakke, minimalistische dakkapel voor je moderne woning? In dit artikel ontdek je alles over de mogelijke uitvoeringen, prijzen en de plaatsing van zo'n moderne dakkapel!

Het ideale dakvenster kiezen

Met een dakvenster zorg je voor meer daglicht en een groter ruimtegevoel onder je dak. Het maakt van een zolder een volwaardige leefruimte voor slaapkamers, hobbyruimtes of werkkamers.
onderdak materiaal

Onderdak plaatsen: materialen & prijzen

Een onderdak vormt een beschermlaag tegen allerlei weersinvloeden zoals sneeuw, regen of wind. Het bestaat uit soepele of (half)stijve platen die aan enkele voorwaarden moeten voldoen. Lees er hier alles over.
Rieten daken leggen

Rieten dak: prijs, onderhoud & verzekering

Een strodak heeft heel wat charme. Er bestaan verschillende soorten rieten daken. Ontdek hier meer over de verschillende dakconstructies, de prijzen, het onderhoudswerk en de verzekering.
renovatie dak

Dakrenovatie

Door je dak te renoveren geef je het een heel nieuw uitzicht. In dit artikel kom je te weten wat de mogelijkheden zijn voor een dakrenovatie en hoeveel ze kosten. Tot slot geven we ook nog enkele handige tips mee.
Dakwerken

Dakwerken: tips & tricks

Een dak vormt een belangrijk deel van je woning. Het is dus raadzaam om je hierover degelijk te informeren. Hier vind je meer tips en tricks over specifieke onderwerpen zoals het plaatsen van een dakkapel, het verwijderen van mossen op leien en rieten daken, etc.

Offertes ontvangen