Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Dakisolatie

Via het dak kan heel wat warmte uit je huis ontsnappen. Een goede dakisolatie is dan ook noodzakelijk voor een efficiënte verwarming van je huis. Bovendien zorgt een degelijke dakisolatie ook voor een lagere energierekening.

plat dak isoleren binnenzijde

Plat dak isoleren binnenzijde

Een plat dak isoleren gebeurt doorgaans langs buiten. Maar in welke gevallen is je plat dak isoleren langs de binnenzijde aangewezen? En welke aandachtspunten zijn essentieel om schade en vochtproblemen te vermijden? Je leest het hier!
zolder isoleren

Dak of zoldervloer isoleren?

Wanneer je de zolder gaat isoleren, is het belangrijk om te bepalen of je het dak dan wel de zoldervloer moet isoleren. Het hangt ervan af op welke manier je de zolderruimte wil gebruiken. In dit artikel kom je er alles over te weten!
dakisolatie

Soorten dakisolatie en hun prijzen

Via een dak zonder isolatie gaat heel wat warmte verloren. Een goede dakisolatie is daarom ook erg belangrijk. In dit artikel ontdek je de belangrijkste soorten dakisolatie en hun prijs per vierkante meter.
dakisolatie pur

Dak isoleren met PUR schuim

Je dak isoleren met PUR schuim is een goede keuze. De snelle plaatsing, de naadloze hechting en de uitstekende isolatiewaarde zijn slechts enkele voordelen. Ontdek hier meer over de voordelen en de prijs van PUR dakisolatie.
isolatieplaten

Isolatieplaten dak

Isolatieplaten zijn één van de populairste methoden om je dak te isoleren. Isolerende platen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ontdek hier een overzicht met de eigenschappen en voor- en nadelen van de verschillende isolatieplaten.
isolatie dak glaswol

Dak isoleren met glaswol

Glaswol wordt veel gebruikt voor het isoleren van daken. Het is dan ook een materiaal dat heel wat te bieden heeft. Ontdek in dit artikel de voor-en nadelen van glaswol als dakisolatie en de kostprijs.
dakisolatie

Dakisolatie: tips & prijzen

Een goede dakisolatie kan je een aanzienlijke besparing op je energiefactuur opleveren. Er zijn heel wat mogelijkheden waaruit je kan kiezen. In deze rubriek lees je meer over de verschillende materialen voor dakisolatie en hun prijzen.

Offertes ontvangen