Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Inrichting en afwerking

De inrichting en afwerking van je woning is een belangrijke stap. Hier vind je heel wat info en tips met inspiratievoorbeelden rond interieurdesign en afwerkingsmogelijkheden om van jouw huis een thuis te maken.

keuken renovatie

Keuken renoveren

Je keuken renoveren kan een kleinschalig, maar ook een ingrijpend project zijn. Ga jij voor een paar kleine aanpassingen of voor een volledig nieuwe keuken? In dit artikel lees je meer over de prijzen, de mogelijkheden, ... van beide opties!
trap renovatie

Trap renovatie: 4 mogelijkheden & prijzen

Is het dringend tijd voor een grondige trap renovatie? Dan ben je vast benieuwd naar de mogelijkheden. In dit artikel bespreken we de 4 vaakst voorkomende methoden en helpen we je bij het maken van de meest geschikte keuze.
Bordestrap woonkamer

Soorten trappen: voor- en nadelen

Een stijlvolle wenteltrap of een budgetvriendelijke steektrap? De juiste trap kiezen hangt af van heel wat factoren zoals de stijl, de beschikbare oppervlakte en de prijs. Dankzij ons handig overzicht zetten we je op weg in de zoektocht naar de ideale trap voor jouw woning.
overzettreden trappen

Traprenovatie met overzettreden: mogelijkheden & prijs

Bij overzettreden worden nieuwe traptreden over bestaande treden geplaatst. Deze vorm van traprenovatie staat dan ook gekend als het trede-over-trede-systeem. In dit artikel ontdek je de voor- en nadelen, de mogelijkheden en prijzen van overzet traptreden.
steenstrips binnen plaatsen

Binnen- en buitenmuren afwerken met steenstrips

Met steenstrips kies je voor een stijlvolle gevelbekleding die goed gecombineerd kan worden met isolatie. Je kan ze echter ook binnen toepassen: de focus ligt dan op het decoratieve aspect. Ontdek hier meer over steenstrips en de prijs per m2.
traprenovatie of nieuwe trap

Nieuwe trap of traprenovatie?

Wens je een nieuwe trap te laten plaatsen in jouw nieuwbouw of je oude te vervangen? Of kies je voor een traprenovatie? Lees in dit artikel alle mogelijkheden en prijzen voor zowel nieuwe trappen als traprenovaties.
Tips badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie: tips & prijzen

Aan een succesvolle badkamerrenovatie gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Laat je hier inspireren door interessante tips en een eventueel te doorlopen stappenplan, en krijg een idee van de kostprijs.
Spanplafond plaatsen in woning

Spanplafond plaatsen

Valse plafonds plaatsen met een doek kan in minder dan een dag. Het is ideaal voor het verlagen of het vernieuwen van een plafond. De plaatsing van spanplafonds gebeurt best door een professionele vakman.
inrichting & afwerking

Inrichting & afwerking kiezen: tips

De inrichting en de afwerking van je woning, bepalen voor een groot deel de sfeer. Denk er dus goed over na. Bekijk op voorhand voorbeelden van interieurs om te weten te komen wat je graag ziet en welke kant je uit wil. Nadien kan je eventueel aan de slag met moodboards om je stijl verder te ontwikkelen. Lees alvast bovenstaande artikels voor meer tips en inspiratie.

Offertes ontvangen