Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een slimme manier om je huis aangenaam te verwarmen. In deze rubriek ontdek je meer informatie over de soorten vloerverwarming, de voordelen en de prijs.

vloerverwarming of radiatoren

Vloerverwarming of radiatoren?

Zowel voor hoofd- als bijverwarming kan je kiezen voor vloerverwarming of radiatoren. Wat zijn de eigenschappen van deze systemen en hoeveel kosten ze? En vooral, wat is voor jou de beste keuze? Je leest het hier!
vloerverwarming plaatsing

Vloerverwarming leggen: werkwijzen en prijs

Vloerverwarming is erg comfortabel, maar er bestaan verschillende werkwijzen om vloerverwarming te leggen. In dit artikel nemen we deze verschillende methoden onder de loep en je ontdekt ook wat de kostprijs is.
elektrische vloerver

Vloerverwarming prijs

De prijs van vloerverwarming wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de plaatsingsmethode en het type verwarming dat je kiest. In dit artikel kom je te weten hoeveel de kostprijs van vloerverwarming bedraagt.
aanleggen van vloerverwarming

Soorten vloerverwarming bij een nat systeem

Voor de plaatsing van vloer verwarming in een nat systeem bestaan er verschillende opties. Hier ontdek je de voor- en nadelen van deze opties en we geven ook handige tips voor doe-het-zelvers die zelf vloerverwarming willen plaatsen.
vloerverwarming

Vloerverwarming leggen

Vloerverwarming voelt aangenaam aan de voeten. Daarenboven verbruiken ze minder energie dan klassieke radiatoren. Daarnaast bespaar je er ook flink wat ruimte mee, omdat ze netjes weggewerkt worden in de vloer. Ontdek in bovenstaande artikels meer over de prijs, soorten, werking en voordelen van vloerverwarming.

Offertes ontvangen