Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Totaalrenovatie

‘Totaalrenovatie’, het is een term die een brede lading dekt. Wil je je volledige woning renoveren? Of enkel je badkamer of keuken? Of heb je vooral een energetische totaalrenovatie voor ogen (isolatie, warmtepomp, …)? Je ontdekt alles over de verschillende mogelijkheden in deze rubriek, samen met enkele inspirerende voorbeelden die je ongetwijfeld op ideeën brengen.

gezond binnenklimaat strobalen

Voordelen van strobalen bouwmethode

De strobalen bouwmethode heeft heel wat voordelen. Deze dampopen techniek is dan ook ideaal om een gezond binnenklimaat te creëren. Ontdek in dit artikel meer over de voordelen van bouwen met strobalen.
totaalrenovatie aannemer

Totaalrenovatie aannemer

Bij een grote verbouwing komt veel kijken. Wil je zeker zijn van een vlotte uitvoering binnen je budget en de voorziene timing? Dan werk je best samen met een totaalrenovatie aannemer. Hoe je de juiste expert vindt, ontdek je hier!
ensuite badkamer

Ensuite badkamer

Bij een ensuite badkamer is je badkamer verbonden aan een andere ruimte in je woning. Maar wat zijn de mogelijkheden van zo'n badkamer? Hoeveel kost het? En waar hou je allemaal rekening mee? Je leest het in dit artikel.
renovatie badkamer prijs

Badkamer renoveren prijs

Wat is de gemiddelde prijs om een badkamer te renoveren? In dit artikel zetten we de kosten per onderdeel van de renovatie helder en overzichtelijk op een rij. Je ontdekt ook hoe je kan besparen op je badkamer renovatie.
zolder verbouwen kosten

Zolder renoveren

Je zolder renoveren tot een volwaardige leefruimte is een totaalproject waarbij veel planning komt kijken. Lees in dit artikel wat er allemaal moet gebeuren, hoeveel een zolderrenovatie kost en hoe een aannemer of architect je kan begeleiden.
renovatie badkamer

Totaalrenovatie badkamer

Bij een totaalrenovatie van je badkamer heb je een volledige keuzevrijheid qua inrichting, materialen, ... Hoe pak je zo'n groot project het best aan? En op welke prijs mag je rekenen? Hier lees je alles over een volledige badkamerrenovatie.
afbraak en grondwerken

Afbraakwerken

Een totaalrenovatie gaat onvermijdelijk gepaard met afbraakwerken. Hoeveel kost het om je woning, vloer, badkamer, ... (deels) af te breken? En hoe gaat een professional te werk? Lees hier alles over afbraakwerken.
totaalrenovatie

Totaalrenovatie: mogelijkheden en prijzen

Bij een totaalrenovatie komt heel wat kijken. Benieuwd naar de mogelijkheden op maat van jouw situatie en wensen? Ontvang vrijblijvend advies en voorstellen van vakmannen actief in je buurt.

Offertes ontvangen