Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Alarmsystemen

Met het stijgend aantal inbraken en de sterk verlaagde prijs van technologie zijn alarmsystemen steeds vaker een aantrekkelijke investering. Afhankelijk van de gewenste functies is het al mogelijk om de woning te beveiligen voor minder dan 1000 euro. Welke soorten alarmsystemen er bestaan en hoeveel een installatie kost ontdek je hier.

alarmsystemen

Alarmsystemen plaatsen: Mogelijkheden & prijzen

Een alarmsysteem plaatsen zorgt ervoor dat je op beide oren kan slapen. Er zijn zowel draadloze als bekabelde alarmsystemen, die je telkens kan uitbreiden met heel wat opties. Ontdek hier de voor- en nadelen van de verschillende alarmsystemen en de prijzen.
bewegingsdetector installeren

Bewegingsdetector alarm: waarop letten?

Bewegingsdetectoren zijn een cruciaal onderdeel van een alarmsysteem. Ze registreren veranderingen in de omgeving van je woning en triggeren – indien nodig – het alarmsysteem. Afhankelijk van het detectiesysteem spelen onder…
Draadloos alarmsysteem - alarmcode

Alarminstallateur kiezen

Om zeker te zijn van een alarmsysteem dat goed werkt, doe je best een beroep op een erkend alarminstallateur. In dit artikel lees je de mogelijkheden voor alarmsystemen en we geven tips voor de keuze van een installateur.
veiligheidssloten deuren

Veiligheidssloten

Beveiligingssloten maken het inbrekers nog moeilijker. Een veiligheidsslot als extra aanvulling op een alarmsysteem is de ideale bescherming. Ontdek de verschillende sloten en hun prijs.
alarmsysteem plaatsen

Alarmsysteem plaatsen in de woning

Door een alarmsysteem te plaatsen in je woning bescherm je jezelf en je gezin tegen inbraak en geweld. Je kan kiezen voor een zelfbouwpakket of voor een professionele alarminstallatie. Ontdek hier de voor- en nadelen van beide opties en hun prijs.
gepantserde deuren voordeur

Gepantserde deuren: prijzen en mogelijkheden

8 op 10 inbraken gebeurt via de voordeur. Een gepantserde deur is de ultieme manier om jezelf en je gezin optimaal te beschermen tegen ongewenste indringers. In dit artikel ontdek je de mogelijkheden, voordelen en prijzen van gepantserde deuren.
inbraakwerende deuren

Inbraakwerende deuren

Door het plaatsen van een inbraakwerende deur kan je het risico op een inbraak in je woning inperken. In dit artikel kom je meer te weten over de eigenschappen van inbraakwerende deuren en hun kostprijs.
prijs inbraakwerende deur

Inbraakwerende deuren: Prijzen en mogelijkheden

Een inbraakwerende deur maakt het inbrekers extra moeilijk. Er zijn verschillende soorten inbraakwerende deuren. Ontdek in dit artikel meer over de voordelen en de eigenschappen van de verschillende soorten en de kostprijs.
alarmsystemen

Alarmsystemen kopen: Prijs advies en nuttige tips

Ben je van plan om de woning te beveiligen, dan is een alarmsysteem een prima keuze! Moderne alarmsystemen kunnen tegenwoordig gekoppeld worden aan je gsm of laptop zodat je waar ook ter wereld verwittigd kan worden bij een inbraakpoging. Ook als afschrik-effect zijn alarmsystemen prima inbraakbeveiliging. De aanwezigheid van een sirene, raamdetectoren, bewegingsmelders en beveiligingscamera's schrikken heel wat mogelijke dieven af.

Offertes ontvangen