Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Wanden

Met een valse wand kan je vlot en goedkoop een ruimte indelen volgens jouw wensen. Een voorzetwand dient dan weer om een beschadigde muur te verfraaien, kabels en leidingen weg te werken of geluids- en thermische isolatie te verbeteren. Welke soorten wanden bestaan er allemaal? Hoe kan je ze bekleden en isoleren? En hoeveel kost de plaatsing en afwerking? Je ontdekt het allemaal hier!

valse wand plaatsen

Valse wand plaatsen

Je woning verbouwen of anders indelen? Dan zijn scheidingswanden vaak noodzakelijk. Zo'n valse wand plaatsen is minder eenvoudig dan het lijkt. Daarom vind je in dit artikel een handig stappenplan, ontdek je de prijzen van een gyprocwerker, ...
Stijlwanden

Stijlwand

Wil je graag een extra ruimte creëren zonder grote afbraakwerken? Kies dan voor een stijlwand of een scheidingswand. Die zijn eenvoudig in opbouw en praktisch in gebruik. Lees hier meer over stijlwanden, hun opbouw en afwerking.
Metalstudwanden

Metalstudwanden

Metalstudwanden zijn niet-dragende muren die gebruikt worden als scheidingswanden of voorzetwanden. Ze worden voorzien van een laag isolatie en nadien bekleed met gipsplaten of osb-platen. Afhankelijk van het doel van jouw metalstudwand, zal ook de afwerking verschillen.
wanden

Wanden: mogelijkheden en prijzen

Een goed ingedeelde, geïsoleerde en stijlvolle ruimte hangt in grote mate af van de wanden. Wil je een valse wand of een voorzetwand laten plaatsen en afwerken? Ontvang gratis voorstellen van gespecialiseerde vakmannen actief in je buurt.

Offertes ontvangen