Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Isolatie

Door je woning goed te isoleren kan je het wooncomfort aanzienlijk verhogen en bespaar je bovendien flink wat kosten uit op de energiefactuur.

gevel isoleren methodes per situatie

Gevel isoleren: beste methode per situatie

Je gevel isoleren kan langs buiten in combinatie met een nieuwe gevelbekleding, langs binnen met een voorzetwand of via spouwmuurisolatie. Ontdek hier welke isolatiemethode het meest geschikt is voor jouw situatie en ontdek de prijzen.
isolatiewaarden ramen

Isolatiewaarden ramen

Energie besparen kan door de juiste raamprofielen en glassoort te kiezen. Elk materiaal heeft een andere U-waarde. Ontdek hier hoe jij kan besparen door de isolatiewaarde van verschillende materialen met elkaar te vergelijken.
ecologische isolatie

Ecologische isolatie: Materialen & voordelen

Ecologische isolatiematerialen zoals houtwol en papiervlokken zijn milieuvriendelijk, gezond en isoleren prima. Voor ecologische isolatie kan je kiezen uit 5 materialen. In dit artikel overlopen we de eigenschappen en toepassingen van de verschillende materialen.
isolatie in de woning

Hoe en waarom isolatie plaatsen?

Isolatie plaatsen in je woning heeft veel voordelen. Je energiefactuur zal drastisch dalen. In de winter kan verwarmde lucht niet ontsnappen. In de zomer zal je woning langer koel blijven. Zo verbruik je minder energie. Isoleren kan op verschillende manieren. Je kan je dak isoleren, spouwmuurisolatie aanbrengen of je gevels isoleren. In bepaalde gevallen heb je zelfs recht op een premie van de overheid. Lees er meer over in de artikels in deze rubriek.

Offertes ontvangen