Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Spouwmuurisolatie

Met de hulp van spouwmuurisolatie kan je heel wat geld uitsparen op je energiefactuur. Op deze pagina kom je alles te weten over de aandachtspunten, soorten isolatie voor de spouw, subsidies en de prijzen van spouwmuurisolatie per vierkante meter.

spouwmuren opvullen boorgaatjes

Spouwmuren opvullen: 5 vragen & antwoorden

Je spouw opvullen is verstandig om warmteverlies tegen te gaan. Benieuwd hoe dat moet en hoeveel het kost? In dit artikel vind je het antwoord op 5 veelgestelde vragen over spouwmuren opvullen.
eps spouwmuurisolatie

EPS spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is 1 van de voordeligste methoden om snel je maandelijkse energiefactuur te verlagen. EPS-parels zijn hier ideaal voor. Ontdek alles over EPS spouwmuurisolatie!
spouwmuur isoleren of niet

Spouwmuur isoleren of niet?

Laat ik best mijn spouwmuur isoleren of niet? Op enkele uitzonderingen na is spouwmuurisolatie altijd een goed idee. Meer over de voordelen, prijzen, welke spouwmuren geschikt zijn en welke niet, ... lees je in dit artikel!
spouwmuurisolatie problemen

6 grootste fouten bij spouwmuurisolatie

Om optimaal te genieten van de voordelen is het belangrijk dat spouwmuurisolatie goed wordt aangebracht. Hier vind je een overzicht van de 6 grootste fouten bij spouwmuurisolatie en hoe je ze kan voorkomen. Zo weet je waarop je moet letten als je de spouw laat isoleren.
spouwmuurisolatie vochtbestrijding

Spouwmuurisolatie: 8 tips om vocht te voorkomen

Dat spouwmuurisolatie vochtproblemen veroorzaakt is een fabeltje. Met onze voorbereiding weet je van in het begin waar je moet op letten om vocht te voorkomen. Controleer je gevel, pak koudebruggen aan en ventileer op tijd. Lees alle tips hier!
spouwmuurisolatie glaswol

Glaswol spouwmuurisolatie: voordelen & prijzen

Glaswol is een geschikt materiaal voor het isoleren van spouwmuren. In dit artikel ontdek je de voordelen en prijzen van glaswol spouwmuurisolatie. Je leest ook hoe het materiaal aangebracht wordt.
spouwmuur isoleren nadelen

Spouwmuurisolatie nadelen

Zowel de gevel als de spouw moeten aan voorwaarden voldoen opdat spouwmuurisolatie mogelijk is en optimaal zijn werk kan doen. Een overzicht van de mogelijke hindernissen of nadelen bij spouwmuurisolatie en hun oplossingen vind je hier.
spouwmuurisolatie kostprijs

Kostprijs spouwmuurisolatie

Door je spouwmuur te isoleren gaat er heel wat minder warmte verloren. Daardoor daalt je energiefactuur. Dat is goed nieuws voor het milieu en je portemonnee. Ontdek in dit artikel meer over de prijs van spouwmuurisolatie.
inspuiten spouwmuurisolatie

Spouwmuur na isoleren: Voordelen en nadelen

De na-isolatie van je spouwmuur is ideaal om je huidige woning energiezuiniger te maken. Niet alle spouwmuren zijn hiervoor geschikt. Daarnaast zijn er ook andere nadelen aan verbonden. Ontdek hier een overzicht van alle voordelen, nadelen en de prijs.
spouwmuren info en prijzen

Spouwmuurisolatie: info en prijzen

Spouwmuurisolatie kan zorgen voor een drastische besparing op je energiefactuur. Lees hier alles over de voor- en nadelen. Er zijn verschillende soorten beschikbaar met telkens verschillende prijzen. Bekijk hier welke spouwmuurisolatie geschikt is voor jouw project en kom te weten welk budget je hiervoor moet voorzien.

Offertes ontvangen