Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Zonnepanelen

Dankzij zonnepanelen kun je voorzien je in je eigen energiebehoefte. Op deze pagina vind je meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen, de kostprijs en hun rendement.

zonnepanelen voordelen

Voordelen zonnepanelen

Doorgaans zijn de voordelen van zonnepanelen wel bekend. Toch kan het handig zijn om ze nog eens op te frissen, mocht je twijfelen om er te laten plaatsen. In dit artikel vind je enkele voordelen van zonnepanelen met een woordje uitleg!
zonnepanelen rendabel

Micro-inverters

Schaduw op je zonnepanelen zorgt voor verminderd rendement. Dat is met micro-inverters gelukkig verleden tijd! In dit artikel lees je alles over hoe deze toestellen werken en welke voordelen ze hebben.
energieverbruik

Energieverbruik

Om zoveel mogelijk energieverbruik voor jezelf te houden, is het belangrijk om aan zelfverbruik management te doen. Op die manier ben je niet uitsluitend afhankelijk van het elektriciteitsnet. Meer daarover lees je in dit artikel!
zonnepanelen rendement

Rendement zonnepanelen

Het rendement van je zonnepanelen is erg belangrijk. In dit artikel lees je hoe je het rendement berekent en waar je bij de plaatsing best rekening mee houdt.
terugverdientijd zonnepanelen

Terugverdientijd zonnepanelen

De tijd die nodig is om de investeringskost van zonnepanelen terug te verdienen is een belangrijk factor in de beslissing om al dan niet zonnepanelen te laten installeren. Alles over de terugverdientijd van zonnepanelen en hoe je die kan berekenen lees je hier.
zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen: hoe en waarom?

Zonnepanelen zijn een interessante investering. Om een maximaal rendement van je installatie te verzekeren, moet je ze tijdig reinigen. In dit artikel kom je te weten hoe je een schoonmaakbeurt best aanpakt.
zonnepanelen nog rendabel

Zijn zonnepanelen nog rendabel?

Nu de Vlaamse overheid serieus geknipt heeft in de subsidies voor zonnepanelen, kan men zich afvragen of het nog nuttig is om deze investering te doen. In dit artikel onderzoeken we of zonnepanelen nog rendabel zijn.
zonnepanelen info en kostprijs

Zonnepanelen: info en kostprijs

Met zonnepanelen kies je voor duurzame energie. Je voorziet in je eigen energiebehoeften. Alhoewel de financiële steun voor zonnepanelen sterk verminderd is, loont het meer dan ooit om ze te plaatsen. De nieuwste generatie zonnepanelen is tot 5x rendabeler dan 10 jaar geleden en de kostprijs van een nieuwe installatie lag nog nooit zo laag. Benieuwd naar een vrijblijvende prijs op maat van jouw project van erkende zonnepanelen installateurs? Maak gebruik van onze online offerteservice!


Zonnepanelen offertes ontvangen