Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Gevelreiniging

Je gevel is het visitekaartje van je woning en moet er dus mooi uitzien. Na verloop van tijd kan er echter mos en ander vuil op de buitenmuur terechtkomen. In deze rubriek vind je dan ook verschillende manieren om de gevel te reinigen en hun prijzen per m2.

gevelreiniging en impregneren

Gevelreiniging en impregneren

Is je gevel aan een grondige reiniging toe? Dan is het slim om je buitenmuur ook te laten impregneren. Hoeveel kost het om je gevel te reinigen en impregneren? En waarmee houdt een vakman rekening? Ontdek het hier!
gevel hydrofoberen

Hydrofoberen gevel

Door je gevel te hydrofoberen zorg je voor een goede bescherming tegen vocht en vuil. In dit artikel lees je alles over de werkwijze, voordelen en prijzen van hydrofoberen.
gevelreiniging

Gevel reinigen: info & prijzen

Een vervuilde gevel ontsiert het uitzicht van je gebouw of woning volledig. Bovendien kunnen na verloop van tijd (vocht)problemen ontstaan. Daarom laat je je gevel best tijdig reiniging. Methodes voor gevelreiniging en prijzen ontdek je hier.
gevelreiniging- crepi reinigen

Crepi reinigen: methode & prijs

Een crepi gevel is gevoelig voor vuil, mossen en algen. Daarom is een gevelreiniging nodig wanneer het vuil de overhand neemt. Lees hier alles over de reinigingstechnieken.
gevelreiniging met stoom

De gevel reinigen voor een mooi uitzicht van je woning

De buitenmuur kan snel vuil worden als gevolg van de weersomstandigheden. Afhankelijk van de hardnekkigheid van de vervuiling, de staat van de gevel en het materiaal waaruit de muur vervaardigd is, wordt een geschikte gevelreinigingsmethode bepaald. In deze rubriek ontdek je verschillende technieken voor het schoonmaken van buitenmuren en hun prijzen. Offertes ontvangen