Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Domotica

Domotica automatiseert het gebruik van bv. verlichting, garagepoorten, verwarming, rolgordijnen of alarmsystemen. Het maakt je leven makkelijker en veiliger. Hier ontdek je meer over de verschillende systemen, toepassingen en prijzen van domotica.

domotica systemen

Domotica systemen: soorten & voordelen

Met domotica maak je je leven heel wat eenvoudiger. Er bestaan echter heel veel systemen die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. In dit artikel krijg je een overzicht van de beschikbare domoticasystemen.
verlichting domotica

Automatische verlichting: mogelijkheden en prijs

Automatische verlichting maakt het besturen van lichten in huis erg makkelijk en comfortabel. Je spaart er bovendien ook energie mee uit. Ontdek hier de mogelijkheden en prijzen van automatische verlichting.
elektrische rolluiken afstandsbediening

Elektrische rolluiken

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan de installatie van elektrische rolluiken. In dit artikel vertellen we je meer over het nut, de bediening, de beschikbare systemen en de kostprijs van elektrische rolluiken.
elektrische gordijnen

Elektrische gordijnen

Elektrische gordijnen zijn een handig snufje voor je huis. Op deze pagina kom je te weten wat de mogelijkheden zijn qua soorten gordijnen en de bediening ervan. We geven ook nog een richtprijs mee voor elektrische gordijnen en rolluiken.
Domotica toepassingen in huis

Domotica: mogelijkheden & toepassingen

Een domoticasysteem is een moderne toevoeging aan het huis die je heel wat tijd kan besparen. In dit artikel onderzoeken we de voordelen van domotica en we bekijken waar het kan toegepast worden in huis.
automatische rolluiken in huis

Automatische rolluiken

Automatische rolluiken zijn aangesloten op een domotica-unit. Via je smartphone of tablet bedien je ze vanop afstand. Met dagscenario's programmeer je de automatische opening of sluiting.
domotica

Voordelen van domotica

Domotica heeft voordelen op vele vlakken. Door de automatisatie van toepassingen zoals verwarming en verlichting, kan je het verbruik makkelijk controleren. Daarnaast is de automatisering van huizen een welgekomen oplossing voor ouderen. Automatiseren van bv. rolgordijnen, zonweringen of alarmsystemen zorgt voor veiligheid en gemak. Ontdek meer over domotica in bovenstaande artikels.

Offertes ontvangen