Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Binnendeuren

Binnendeuren hebben zowel een esthetische als functionele rol in huis. Daar waar het materiaal vooral het uitzicht van je interieur bepaalt, heeft het type deur een belangrijke invloed op de indeling en functionaliteit van je woning. Info, prijzen en inspiratie voor binnendeuren vind je hier.

standaard deurmaten

Standaardafmetingen binnendeuren

Binnendeuren zijn niet alleen verkrijgbaar in diverse materialen en uitvoeringen maar ook in diverse afmetingen. Kies je voor een standaard maat of toch beter maatwerk? Een overzicht van de standaard…
landelijke binnendeur woonkamer

Landelijke binnendeuren: info, inspiratie & prijzen

Met een landelijke binnendeur scoor je sowieso, ongeacht je woningstijl. Een landelijke deur wordt meestal geassocieerd met hout, wat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien bieden deze deuren heel wat mogelijkheden qua uitvoering. Ontdek hier meer!
glazen binnendeuren

Glazen binnendeuren: info & prijzen

Glazen binnendeuren zijn een voltreffer voor jouw interieur. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal veiligheidsglas, waardoor de deuren extra sterk zijn. Ontdek meer over de mogelijkheden in dit artikel.
blokdeur

Blokdeuren: Info & Prijzen

Op het gebied van deuren zijn blokdeuren één van de nieuwste trends. Deze deuren -inclusief kader - verdwijnen als het ware in de muur en vormen er één geheel mee. Doorgaans wordt de blokdeur in dezelfde kleur als de muur afgewerkt. Meer info lees je in dit artikel.
pivotdeur zwart

Pivoterende deur: inspiratie & prijs

Een taatsdeur maakt komaf met de klassieke deur. Het oogt minimalistisch doordat de scharnieren in de deur zijn verwerkt. Je kan ze verkrijgen in massieve materialen of als glasdeur. Ontdek hier inspiratie & prijzen van pivoterende deuren.