Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Airconditioning

Airconditioning zorgt voor een goede regeling van de temperatuur in huis. Welke soorten airco er bestaan, wat de gemiddelde prijs is van een installatie en op welke aandachtspunten je moet letten ontdek je hier.

onzichtbare airco kanaal

Onzichtbare airco

Een onzichtbare airco is ideaal om je woning te koelen, zonder dat deze de uitstraling van je interieur beïnvloedt. Lees in dit artikel alles over de opties, de voor- en nadelen en de prijzen.
airco buitenunit

Airco met buitenunit: soorten & prijzen

Een airco met buitenunit (of split airco) bestaat uit een buitenunit en 1 of meerdere binnenunits. Het voordeel? Stille en compacte binnenunits en de mogelijkheid om meerdere kamers tegelijk te koelen/verwarmen. Hier alles over de mogelijkheden en prijs.
airco zonder buitenunit

Airco zonder buitenunit: voor- en nadelen & prijs

Een airco zonder buitenunit wordt ook wel eens een monoblock airco genoemd. Dit type airco bestaat zowel in een mobiele als een vaste variant. Hier ontdek je de voor- en nadelen en de prijs van een airconditioningsysteem zonder buitenunit.
bediening airco

Airco kopen: soorten en prijzen

Airconditioning zorgt voor een heerlijke frisheid in huis. Wil je een airco kopen, dan kan je kiezen uit verschillende types en modellen. In dit artikel kom je meer te weten over deze modellen, het geluid van airco's en hoeveel ze kosten.
installatie airconditioning

Airco installateur kiezen

Als je beslist hebt om een airconditioningsysteem te kopen, dan moet je op zoek gaan naar een geschikte airco installateur. In dit artikel kom je te weten waar je op moet letten bij de zoektocht naar plaatsers van airco's.
mobiele airconditioner

Mobiele airco kopen: voor- en nadelen & prijs

De grootste troef van een mobiele airco is het feit dat je hem kan verplaatsen. In dit artikel kom je meer te weten over de voordelen en nadelen van dit type airconditioning en je krijgt ook een idee van de kostprijs.
split airco met buitenunit

Split airco

Split airco's zijn de meest voorkomende soort airco's en zijn gesplitst in een of meerdere binnenunits en een buitenunit. Lees hier meer over de voor- en nadelen, de mogelijke uitvoeringen, de prijs en andere veelgestelde vragen.
onderhoud airco prijs

Airco onderhoud: info, prijs & verplichtingen

Een grondig onderhoud van je airconditioningsysteem is nodig om de goede werking ervan te garanderen. Hier lees je wat een onderhoud door een vakman inhoudt, hoeveel het kost en je ontdekt ook wat je zelf kan doen om je airco in goede staat te houden.
airco buitenunit

Airconditioning: soorten en aandachtspunten

Airconditioning is vooral erg handig in de zomer. Als het buiten te warm wordt, hou je het binnen toch lekker fris dankzij een goed airconditioningsysteem. In deze rubriek vind je meer informatie over de verschillende soorten airco's, prijzen en aandachtspunten.

Offertes ontvangen