Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Zonnepanelen van de beste kwaliteit laten u lang en zorgeloos genieten

Uw investering in zonnepanelen moet minstens 30 jaar meegaan. Daarom is het belangrijk om te gaan voor kwaliteit. Alleen zo krijgt u een optimaal rendement op uw investering.

 

Uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid

Wie een fotovoltaïsche zonne-installatie van een Japanse fabrikant koopt hoeft zich geen zorgen te maken, vele jaren lang. Het verschil met andere panelen zit in vele kleine details die samen zorgen voor uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid.

 

Enkele van de details die het verschil maken:

  • Hoog rendabele cellen met 3 of 4 busbars. De 4 busbars is uniek wereldwijd bij alle Mitsubishi panelen en de HIT-H reeks van Sanyo. Bij deze innovatie is de interne elektrische weerstand lager. Dit resulteert in een 3% hogere celopbrengst in vergelijking met een standaard cel met 2 busbars. Hoe meer busbars, hoe gelijkmatiger de spanning wordt verdeeld over de cel en zijn de belastingspieken lager. Hierdoor is het risico op barsten uitgesloten. Echter, hoe meer busbars hoe delicater het productieproces. Volautomatische productie met de nodige ISO 9000 Japanse kwaliteitsnormering is de enige garantie op een feilloos eindproduct.
  • Verbeterd frame met extra dempend rugprofiel verbetert de sterkte en stabiliteit van de complete module.
  • De aansluitkast, het meest kritische onderdeel van een paneel, met 4 beschermlagen waaronder het in met hars inkapselen van alle contacten voorkomt roestvorming en spanningsverliezen gedurende vele jaren en is super brandveilig.
  • Glas met een reflecterende coating zorgt voor 2% meer vermogen doordat er minder licht gereflecteerd wordt en meer weerstand biedt tegen de vasthechting van stof.
  • Loodvrij soldeersel: dat is een van de vele bijdragen aan de bescherming van ons milieu.

 

Benieuwd naar advies en een prijs op maat voor zonnepanelen? Ontvang vrijblijvend offertes bij erkende installateurs via de offertepagina

 

zonnepanelen waarom kiezen

 

Waarom in zonnepanelen investeren?

U investeert in groene energie omwille van het financiële rendement?
U investeert in groene energie omwille van uw groot eigen verbruik?
U investeert in groene energie omwille van de onafwendbare stroompannes in België?
U investeert in groene energie vanuit uw overtuiging?

Wat ook uw motivatie is, uw investering blijft alleen overeind als u ook 30 jaar lang kan vertrouwen op de vooropgestelde productie door uw zonnepanelen. Dit hangt hoofdzakelijk af van de elektrische isolatie qua paneelbouw en van de hiervoor gebruikte materialen. De meeste panelen die u op de markt vindt, schieten hier tekort.

U hebt bovendien dan veel kans dat uw panelen ook nog geproduceerd zijn in een land dat ons Europees recht niet erkent, waardoor het haast onmogelijk wordt om zich bij problemen te verhalen op de fabrikant. Ook al draagt het paneel een Europese merknaam.

 

Snelle en efficiënte montage

Met één basisprofiel en een minimum aan adapters is een snelle en efficiënte montage op elk daktype mogelijk. Voorbereiding kan gebeuren op de werkplaats, zodat geen tijd verloren gaat op de werf.

 

Feilloze montage op elk daktype

AmonRa monteert feilloos op platte daken, pannendaken, leien daken, golfplaten daken, carports en vrije veldopstellingen.

 

80% gerecycleerd aluminium

Het AmonRa montagesysteem wordt geproduceerd uit voor 80% gerecycleerd aluminium.

 

30% tijdsbesparing

Eén persoon kan de bouwdelen bliksemsnel monteren. Dat gaat 1/3e sneller, en is veel esthetischer zonder die vervelende, uitstekende eindklemmen en rails.

 

Mooi eindresultaat

Dankzij het sublieme AmonRa inleg montageprofiel zijn klemmen voor paneelmontage overbodig. Dat maakt het eindresultaat op esthetisch vlak ongezien knap: vlak, naadloos en zonder uitstekende eindklemmen en rails.

 

Snelle plaatsing met minder kans op beschadiging

Het AmonRa-frame kan volledig voorbereid worden in de werkplaats. De voorgemaakte elementen worden gemonteerd op de werf als één groot bouwpakket. Er zijn dus geen problemen meer met losse bouten en moeren. De kans op beschadiging van de dakhuid verkleint daardoor drastisch.

Afhankelijk van het daktype wordt het bevestigingssysteem aangepast. Er wordt voor gezorgd dat er geen bijkomende druk wordt uitgeoefend op de dakhuid (pannen, leien, golfplaten,…). De samenbouw ervan voorziet in een verticale speling van ongeveer 40 mm. Dit is ruimschoots voldoende om afwijkingen in vlakheid te corrigeren en de installatie perfect uit te lijnen.

 

 
Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk
Lees ook
energieverbruik
Energieverbruik
zonnepanelen rendabel
Micro-inverters
zonnepanelen nog rendabel
Zijn zonnepanelen nog rendabel?
zonnepanelen reinigen
Zonnepanelen reinigen: hoe en waarom?
zonnepanelen rendement
Rendement zonnepanelen
terugverdientijd zonnepanelen
Terugverdientijd zonnepanelen
omvormer zonnepanelen
Kwaliteit omvormers: kies voor sterke service en zekerheid
rendement zonnepanelen vakman
Zonne-energie is de meest voordelige energie voor gezinnen en bedrijven