by Buldit
Bouwplannen? Wij helpen jou.

Gepantserde deuren: prijzen en mogelijkheden

Door het stijgend aantal inbraken de laatste jaren, is een gepantserde deur een verstandige keuze. Ze beschermen tegen inbraak, maar ook tegen brand. Ze zijn verkrijgbaar in heel wat kleuren en afwerkingen zodat ze perfect passen bij de rest van uw interieur. Ontdek in dit artikel de mogelijkheden en prijzen van gepantserde deuren.

 

voordeel gepantserde deuren Voordelen van extra beveiligde deuren

Een inbraakwerende deur is in deze tijden geen overbodige luxe. De inbraakcijfers swingen de pan uit. 8 op 10 inbrekers dringen de woning binnen via de voordeur. Het is dan ook verstandig om ze extra te beveiligen. Het komt er vooral op aan om het de ongewenste indringer zo moeilijk mogelijk te maken. De aardsvijanden van inbrekers zijn de tijd die het kost om binnen te raken en het lawaai dat ermee gepaard gaat. Inbrekers herkennen gepantserde deuren. In veel gevallen is het herkennen van een inbraakwerende deur al voldoende voor hen om er niet aan te beginnen. Deze inbraakwerende deuren zijn dus perfect ter bescherming van je huis.

 

Gepantserde deuren: mogelijkheden

Waaruit bestaat een gepantserde deur nu precies? Ondanks de grote hoeveelheid aan opties zijn er toch een aantal basiskenmerken te onderscheiden. Een gepantserde deur bestaat uit plaatstalen structuren. Zowel de deurvleugel en het frame bestaan allebei uit plaatmateriaal. Dit wordt aangevuld met een bescherming van de cilinders, een verzwaard slot en extra beschermde scharnieren. Ze kunnen aan de buitenkant afgewerkt worden in PVC of aluminium en zijn beschikbaar in heel wat kleuren. Ze zijn te verkrijgen als buitendeur en als binnendeur.

gepantserde deuren

 

Gepantserde deuren: prijzen

Een gepantserde deur is niet goedkoop, maar dat weegt niet op tegen de vele voordelen.  De financiële en emotionele schade die je oploopt door een inbraak, is waarschijnlijk vele malen groter. Voor een gepantserde deur mag je rekenen op een kostprijs tussen de € 2000 en € 6000, afhankelijk van de beveiligingsopties die je kiest. Het is verstandig om altijd prijzen op maat aan te vragen bij verschillende bedrijven en te vergelijken. Vraag hier gratis info & offertes op maat aan bij verschillende bedrijven.  Prijzen vergelijken loont altijd.

 

 

 
Inbraakbeveiliging nodig?
Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk
 
Ramen en deuren plaatsen?
Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk
Lees ook
dubbel glas
Dubbel glas: info & prijzen
pvc of aluminium ramen
PVC of aluminium ramen kiezen?
steellook ramen in zwart
Steellook ramen
isolatiewaarden ramen
Isolatiewaarden ramen
blauwe voordeur in pvc materiaal
Pvc voordeur
raam vervangen
Ramen vervangen
schuifpui prijs
Schuifraam prijs
premies ramen en deuren 2015 2016
Premies ramen en deuren 2022